Penghantaran

Kos dan Tempoh Penghantaran

 

Semenanjung Malaysia

Rantau

Nilai Pembelian

Harga

Semenanjung Malaysia

RM100 ke bawah

RM6

 

Melebihi RM100

PERCUMA

 *Tempoh Penghantaran: 2 – 3 hari bekerja

Malaysia Timur

Rantau

Berat Produk

Harga

Sabah & Sarawak

2kg Pertama

RM10

 

0.5kg Seterusnya

RM5.80 / 0.5kg

*Tempoh Penghantaran: 3 – 5 hari bekerja^Berdasarkan berat isipadu

Tempoh penghantaran adalah berdasarkan hari bekerja (Isnin-Jumaat). 

Semua pesanan yang dibuat pada hari Isnin hingga ke Jumaat sebelum 12pm akan diproseskan pada hari yang sama. Semua pesanan yang diterima selepas tempoh masa tersebut akan diproses pada hari perniagaan seterusnya.


Polisi Penghantaran

Destinasi Penghantaran

Kami  melakukan penghantaran ke Malaysia dan Singapura sahaja. Sekiranya anda ingin membuat penghantaran ke negara-negara selain dari yang disebutkan di atas, sila hubungi kami untuk kos penghantaran.

Kami tidak menghantar ke alamat Peti Surat (P.O Box) atau Lokar Bungkusan (Parcel Lockers). 


Proses Pesanan
Kami berusaha untuk memproses pesanan anda dalam tempoh dua hari bekerja. Setelah pesanan disahkan, anda akan menerima e-mel pengesahan pesanan dan kod jejakan untuk penghantaran anda.


Liabiliti Suzuran Baby
Sila semak semua butiran pesanan anda dengan teliti sebelum membuat pembelian. Suzuran Baby tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang produk yang hilang atau dicuri atas sebab alamat penghantaran tidak tepat akibat kesilapan maklumat diberikan dalam borang pesanan anda.

Jika anda gagal menerima pakej anda, rakan kurier kami akan menghubungi anda untuk mengaturkan penghantaran-semula mengikut kesesuaian masa anda. Sekiranya rakan kurier kami tidak dapat menghubungi anda setelah beberapa kali mencuba, pakej anda akan dikembalikan kepada Suzuran Baby.


Semakan Terma dan Syarat
Terma dan syarat penghantaran dan serahan adalah tertakluk kepada perubahan dari semasa ke semasa tanpa sebarang notis. Setiap pesanan atau urus niaga akan dikawal selia oleh terma dan syarat yang berkuat kuasa pada tarikh urus niaga tersebut.